MSN

23.12.2015 – Sărbătoare Naşterii Domnului vestită la Centrul social pentru copii din Grădinari – Olt


Copiii din cadrul Centrului social multifuncțional pentru copii din Grădinari – Olt al Arhiepiscopiei Craiovei au participat în această săptămână la serbarea prilejuită de Nașterea Domnului Iisus Hristos. Programul a fost deschis printr-un concurs intitulat ,,Datini din străbuni”, copiii raspunzând la întrebari legate de tradițiile strămoșești, câștigătorii fiind premiați de un juriu format din preoți și profesori.


În continuare, beneficiarii centrului au interpretat o miniscenetă cu tematica specifică sărbătorilor de iarnă,  pregatită sub îndrumarea specialiștilor de la Centrul social.

Din cadrul programului nu a lipsit interpretarea colindelor tradiționale românești, colinde care au adus bucurie tuturor celor prezenți. La final, organizatorii au răsplătit efortul și dragostea copiilor, oferindu-le daruri constând în dulciuri și rechizite.

„Aducem mulțumiri colaboratorilor Centrului care s-au implicat în organizarea acestei serbări: pr.Ioan Lazarescu-Parohia Serbanesti, pr. Liviu Lazar-Parohia Stefanesti ll, dl.Ilie Buca -director al Școlii ,,Teodor Balasel”, jud.Valcea”, a spus preotul Romică Constantin Costea, coordonatorul Centrului social pentru copii din Grădinari – Olt.

Gabriela Firu