MSN

23.12.2014 – ”Să le dăruim Craciunul!”

Peste 700 de persoane nevoiașe au fost sprijinite de Asociația Vasiliada cu alimente și îmbrăcăminte, în preajma sărbătorilor de iarnă.

La începutul lunii decembrie, Asociația Vasiliada a demarat campania ”Să le daruim Craciunul!”, prin intermediul căreia și-a propus să sensibilizeze comunitatea locală, pentru a veni în sprijinul cât mai multor persoane aflate în dificultate.

Astfel, peste 700 de persoane (copii, vârstnici, persoane cu handicap și persoane fara adăpost) au primit din partea Asociației Vasiliada pachete cu dulciuri, alimente și îmbrăcăminte, în funcție de nevoile identificate de asistenții sociali.

Scrisorile către Mos Crăciun au ajuns pe mâini bune!

De asemenea, în cadrul campaniei, Asociația Vasiliada a colectat de la copiii proveniți din familii defavorizate social peste 200 de scrisori adresate lui Moș Crăciun, care au ajuns apoi în mâinile craiovenilor generoși, daruind astfel bucurie copiilor la care Moț Crăciun nu ar fi venit nici anul acesta.

”Inițiativa Asociației Vasiliada reprezintă expresia dragostei și purtării de grijă a Bisericii Ortodoxe din Oltenia față de semenii noștri aflați în nevoie. Pe de o parte, am avut în vedere să oferim persoanelor aflate în dificultate cele necesare  pentru a petrece sărbătoarea Nașterii Domnului cu mai puține lipsuri, iar pe de altă parte am chemat la a înfaptui binele pe toți cei care pot să facă acest lucru, pentru că nu poate fi bucurie mai mare decat atunci când daruiețti” a spus preotul Adrian Stanulică, prețedintele Asociației Vasiliada.

Asociația Vasiliada multumește tuturor donatorilor care s-au implicat în această campanie, precum și urmatoarelor instituții: Colegiul Național ”Carol I”, Fundația ”Copii în Dificultate” București, SIF Oltenia, Cuprocast, Graphimet International, Optiprime, Dedeman Craiova, AMN Design, Hella Craiova, Lactag și Casa Corina.